Pubblicato il Lascia un commento

Floren

Floren is een prachtige galgo die in maart van 2016 bij Scooby aankwam bij een reddingsaktie van meerdere dieren.

We denken dat hij ongeveer 4 jaar oud is. Hij is positief getest op Leishmania, en is heel verlegen. Hij woont bij Fermin waar hij in alle rust samenleeft met de andere galgos.

Op die manier kan hij langzaam wennen aan de aanwezigheid van mensen en misschien over de angst heen komen die is ontstaan door mishandeling, die we helaas zo vaak hebben gezien in zoveel dieren .

Als je Floren virtueel adopteert, help je ons in onze strijd tegen iets wat te vaak voorkomt in ons land, de mishandeling en de ongecontroleerde fok van galgos (en andere dieren).

 

 

¡ADOPTEER “Floren”!

 

[yt_gallery title=”floren” columns=”4″ width=”850″ height=”” align=”left” caption=”3″ border=”0px solid #4e9e41″ hover=”1″ padding=”0px” ] [yt_gallery_item tag=”” title=”floren” src=”images/virtual-adoption/floren/01.jpg” video_addr=”” ] floren[/yt_gallery_item] [yt_gallery_item tag=”” title=”floren” src=”images/virtual-adoption/floren/02.jpg” video_addr=”” ] floren[/yt_gallery_item] [yt_gallery_item tag=”” title=”floren” src=”images/virtual-adoption/floren/03.jpg” video_addr=”” ] floren[/yt_gallery_item] [/yt_gallery]

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *